Schadereparatie, Ruitschade & -bemiddeling

Niet uw verzekering, maar u bepaalt waar u de schade aan uw auto laat herstellen!
 
U kunt met vele verzekeringen gewoon bij ons terecht. Wat wij voor u kunnen betekenen bij schade, bespreken wij graag met u persoonlijk.
 
Schade aan uw auto. Vervelend en soms ook best ingewikkeld.
 
Wat wij voor u kunnen betekenen? Vakkundige hulp bij het invullen van het schadeformulier. Een vervangende auto wordt ingezet. En verder nemen we complete schade-afhandeling van u over. Uiteraard wordt de schade hersteld volgens de FOCWA-eisen en worden er originele nieuwe onderdelen gebruikt. 
 
Bij een total-loss-schade kunt u er zeker op rekenen dat de juiste dagwaarde voor uw auto wordt bepaald. Daarnaast helpen wij u bij het zoeken naar een passende nieuwe auto.
 
Uitdeuken zonder spuiten
 
Voor schadeherstel van de vervelende kleine parkeerdeukjes kunt u uiteraard bij ons terecht. Vaak kan dit zonder spuitwerk en dus voor relatief weinig kosten. 
 
Ruitschade
 
Ook voor ruitschades kunt u bij ons terecht. Wij kijken altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren. Reparatie van de voorruit is in de meeste gevallen (vanaf WA+) helemaal gratis! 
 
Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, doordat de schade te groot is om te repareren. Dit wordt meestal door uw verzekerings- of leasemaatschappij vergoed. U dient soms wel (gedeeltelijk) uw eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).